Persondatapolitik

Behandling af persondata

I forbindelse med besøg og køb på vores webshop behandler vi personoplysninger.

Formålene med dine personoplysninger.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at forbedre din oplevelse på webshoppen og for at give dig de mest relevante tilbud. 

Hvilke oplysninger.

Vi behandler de personoplysninger, som du selv afgiver til os, ved køb eller besøg på denne side.

Vi vil typisk behandle almindelige personoplysninger så som navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse. 

Videregivelse af personoplysninger.

Vi videregiver ikke personoplysninger til trediemand.

Vi er forpligtet til at dele de indhentede sagsoplysninger med dig, såfremt du ønsker dette.

Hvor dine personoplysninger stammer fra.

Oplysningerne indsamles fra besøg på vores webshop. 

Opbevaring af dine personoplysninger.

Vi opbevarer indhentede personoplysninger, i det omfang det er relevant, i en periode på 3-5 år efter dit første køb, data slettes løbende eller efter anmodning.

Dine rettigheder.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på info@beauty-supply.dk

Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger samt udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger som opsamles på vores website og som kan henføres til dig er:  Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, informationer som du selv opretter ved oprettelse af konto eller køb uden kontooprettelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvad du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjepart.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid ønske oplysninger om dig slettet eller rettet, hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte. Henvendelse herom kan ske til info@beauty-supply.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk

Udgiver 


Websitet ejes af:

Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen
Næstvedvej 193, DK-4760 Vordingborg

Telefon:  +45 91 83 55 77